Willie Verbeet de nieuwe voorzitter van Germania.
Willie Verbeet de nieuwe voorzitter van Germania. Foto: Eigen foto

Willie Verbeet weer voorzitter van zijn geliefde voetbalclub Germania

Algemeen

GROESBEEK – Tijdens de algemene ledenvergadering en kerstborrel bi Germania is bekend gemaakt dat Willie Verbeet weer de nieuwe voorzitter van Germania is geworden. Eerder was Willie al eens liefst 21 jaar voorzitter van de club op sportpark Noord en pakt nu na 9 jaar de voorzittershamer weer op. 

Willie volgt hiermee Wim Benders op die sinds 2017 voorzitter was en nu een stapje terug doet. Dat geldt ook voor de bestuursleden Erik Peters en Randy van den Broeke die uit het bestuur stappen maar blijven wel actief voor Germania .
De bestuursleden René Hendriks, Frank Koppes en Frank Liebers werden door de leden van Germania herkozen voor een nieuwe termijn. Germania is overigens op zoek naar nieuwe bestuursleden die zich willen inzetten voor de vereniging.

De nieuwe voorzitter is van plan Germania verder te laten doorgroeien. Een aantal vrijwilligers heeft de afgelopen maanden de schouders er onder gezet en dat heeft Germania liefst 80 nieuwe leden opgeleverd. Germania heeft momenteel 350 leden waarvan 145 spelende leden actief zijn. Als het aan Willie Verbeet ligt wil hij die groei doorzetten. Daarnaast wil Willie weer naar de derde klasse en gaat hij de samenwerking met basisschool Op De Heuvel en Forte Welzijn (wijkorganisatie) intensiveren.