Seniorenteams Germania organiseren crowdfunding voor schade aan trainingsveld

Algemeen

GROESBEEK – De seniorenteams van de Groesbeekse voetbalvereniging Germania hebben een Crowdfunding opgestart om een deel van de kosten te kunnen dekken van de door zwijnen aangebrachte schade aan het trainingsveld van de vereniging. 

Zoals afgelopen dagen verschillende (nieuws)kanalen te zien was, heeft Germania in de nacht van 25 op 26 december en in de nacht van 26 op 27 december bezoek gehad van een kudde wilde zwijnen. Deze zwijnen hebben het gehele trainingsveld omgewroet op zoek naar engerlingen. De schade die deze zwijnen hebben aangericht is enorm en wordt beraamd tussen de 5.000 en 10.000 euro.

Na corona en de torenhoge energiekosten is dit een enorme financiële domper voor Germania. De seniorenteams kijken dan ook met lede ogen toe. Dit kan de club als Germania er echt niet bij hebben. De seniorenteams voelen zich dan ook genoodzaakt een Crowdfund actie te starten. Het streefbedrag is 5.000 euro, zodat Germania in ieder geval de eerste schade kan voldoen. Het overige schadebedrag zal door zelfwerkzaamheid door vrijwilligers van Germania worden voldaan. Op welke wijze kan men doneren; Als men naar de link gaat staat bij het artikel een knop waarop staat ‘Nu Doneren’.
Op de volgende pagina kan men zelf het bedrag bepalen, onder op deze pagina is de betaalmethode te selecteren. De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Als dat geselecteerd is, kan men de bank selecteren en de gegevens voltooien en het gekozen bedrag over maken.