Prinsenreceptie Alde Hap Mook

Algemeen

MOOK - Op 15 januari zal de prinsenreceptie van De Alde Hap weer plaats vinden, CV De Heikneuters bieden Prins Ko d’n Urste met zijn Adjudant Jan Poelen en Hofdames Rieky Meussen en Astrid Poelen deze receptie aan en heten allen welkom in de Heikneuter residentie te Mook. 

De Alde Hap is de 50+ afdeling binnen CV De Heikneuters met zeer actieve 50-plussers die nog steeds fanatiek carnaval vieren. Dit carnaval vieren doen we veelal met onze vrienden van Gries en Nie Wies uit de Milsbeek en de Waggelaars uit Gennip, ook 50+ verenigingen.

Prins Ko d’n Urste kennen we beter als Ko van Lammeren, vroeger een bekend gezicht in de ter ziele gegane Poort van Limburg, maar ook bij de Mookse Brandweer heeft hij een rijke historie liggen. De laatste jaren was hij werkzaam op het gemeentehuis te Mook en sinds kort met pensioen en zoals in zijn proclamatie vermeld was “Nu een functie elders”, waar hebben we dat eerder gehoord? Binnen De Alde Hap natuurlijk al jaren als Hofschenker bekend en dat was wel even zoeken naar een geschikte opvolger, al is het maar een overbruggingsfunctie voor maximaal een jaar, ze willen hem weer terug.

Al twee jaar in de wachtrij in verband met corona maar half december na zijn onthulling mocht hij zich dan toch eindelijk tonen als de nieuwe Prins van De Alde Hap. Wat een feest en enthousiasme. Naar eigen zeggen van Ko was het erg lastig om je nergens te verspreken of iets te verklappen, dit gold natuurlijk ook voor zijn adjudant en hofdames. Hij is er uit! En men kan wel merken dat ze twee jaar de spreekwoordelijke energie gespaard hebben.

Zoals gezegd op zondagmiddag 15 januari vanaf 14:00 uur zal zijn receptie plaatsvinden in het gemeenschapshuis Môks Café aan de Groesbeekseweg in Mook, iedereen van harte welkom!!