Jubilarissen Germania.
Jubilarissen Germania. Foto: Eigen foto

Germania-jubilarissen gehuldigd

Algemeen

GROESBEEK – Germania heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie zondag 1 januari trouwe leden gehuldigd. De kersverse voorzitter Willie Verbeet begon met een terugblik van het afgelopen jaar 2022 dat moeizaam begon zoals de corona crisis, het eerste elftal stevende af op degradatie en de samenwerking met Achilles’29 werd afgebroken. 

Het was volgens Verbeet een hele klus om de vereniging overeind te houden. Toch wist een groep enthousiaste vrijwilligers de club nieuw leven in te blazen. De samenwerking met basisschool Op De Heuvel en Forte Welzijn heeft in no time twee jeugdteams opgeleverd, die met fantastische resultaten aan de competitie deelnemen. Daarnaast is de sponsoring voor de vereniging gegroeid en krijgt de vereniging een nieuw shirt. 

Ook de crowdfundingsactie is een groot succes geworden, momenteel is het ongelooflijke bedrag van 8.500 euro bereikt. Vervolgens werden de jubilarissen gehuldigd: Joep Hendriks (50 jaar lid), Ronald Sillessen (50 jaar lid), Tonnie Peters (60 jaar lid), Henk Rutten (60 jaar lid), Toon Verbeet (60 jaar lid) en Henk Gerrits liefst 70 jaar lid. Willie Verbeet had voor iedereen een woordje alsmede een anekdote uit het verleden.