Geslaagde nieuwjaarsinloop KBO Beek en Zonnebloem.
Geslaagde nieuwjaarsinloop KBO Beek en Zonnebloem. Foto: Gerard van der Pluijm

Geslaagde Nieuwjaarsinloop KBO Beek en Zonnebloem

Algemeen

BEEK – Voor de laatste keer hebben donderdag 5 januari de KBO Beek en de Zonnebloem Beekweer de handen ineen geslagen om de senioren te laten genieten van een muzikale nieuwjaarsinloop-middag in het Kulturhus.

Om het nieuwe jaar echt te laten beginnen, konden leden, donateurs en senioren elkaar nieuwjaar wensen, alles onder het genot van een glaasje en hapje.
Bij de opening wenste KBO-voorzitter Gérard eenieder een gezond, gelukkig en liefdevol 2023 toe.
Helaas was dit de laatste maal dat de beide verenigingen samenwerken, de Zonnebloem stopt in verband met gebrek aan vrijwilligers met al haar activiteiten. KBO-voorzitter bedankte Marian met een bloemetje, maar vooral voor de prettige en langdurige samenwerking.
Bij binnenkomst kregen de gasten een kopje koffie of thee.

Zowel de KBO afdeling Beek en de Zonnebloem zorgden ervoor dat de gasten tussendoor een consumptie werd aangeboden alsmede enkele hartige snacks. De bekende live-entertainer Perry zorgde met zijn prima in het gehoor liggende muziek die herinneringen wakker maakte, voor een fantastisch start van het nieuwe jaar, zodat iedereen zich meteen er in thuis voelde en de beentjes snel van de vloer gingen. Ook lijndansers konden zich naar harte lust uitleven, alleen maar zitten, luisteren en keuvelen kon natuurlijk ook. Rond half vijf kwam er, langzaam een einde aan een bijzonder geslaagde middag.
Ook lid worden en de KBO Beek steunen, voor maar 20 euro per kalender jaar een heel jaar onder de pannen voor meer info; 024-3226377.