Afbeelding
Foto: Ton Niessing

Ouderwetse nieuwjaarsreceptie in De Kuier bij Achilles’29

Algemeen

GROESBEEK - Het was alweer drie jaar geleden dat de nieuwjaarsreceptie voor het laatst op De Heikant was, op 7 januari was het weer zover.

In een volle Kuier keek voorzitter Pjotr van der Horst terug op het roerige jaar 2022, de tomeloze inzet van alle vrijwilligers bij het opknappen van de Heikant en de clubliefde die er elke dag voelbaar is.
Ook werd er stil gestaan bij de leden die ons het voorbije jaar zijn ontvallen met ‘n indrukwekkende minuut stilte. Daarna werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Namens de activiteitencommissie had Inge Wellesen voor alle aanwezige jubilarissen een mooi woordje en reikte het bestuur hen de oorkonde en bloemen uit.

25 jaar lid; Ingeborg Tiecken, Frans Derks jr., Maarten Smulders, Bjorn Claus, Rick Huberts, Nick Meijers en Bram Rikken. 40 jaar lid: Sjaak Schoonenberg en Herman Eikholt. 50 jaar lid: Jan Verbiesen, Antoon Nillessen, Bas van Loon en Bert Arents.

Ook werd bekend gemaakt dat het contract met hoofdtrainer Patrick Pothuizen met één jaar is verlengd. Achilles en Patrick zien nog volop uitdagingen om verder te gaan. Na alle felicitaties was het nog gezellig tot in de kleine uurtjes. We kijken vooruit en togen samen ten strijd voor het onverwoestbare Achilles’29.