Jouw persoonlijke afvalwijzer

REGIO - Welkom bij jouw persoonlijke afvalwijzer. Vul je postcode en huisnummer in (zonder toevoeging) en je ziet jouw ophaaldagen. Je ziet dan meteen wat de eerstvolgende ophaaldag is en voor welk afval. Ook zie je de ophaaldagen per maand en voor het hele jaar.

Heb je vragen over de deze afvalwijzer? Voor vragen over de afvalwijzer neem je contact op met het klantencontactcentrum van Dar.

Wist je dat je jouw ophaaldagen ook in de app kunt vinden? Download de Dar app voor iOS of Android en je hebt altijd jouw persoonlijke afvalwijzer bij de hand. Je kunt instellen dat je een melding krijgt wanneer wij welk afval ophalen.

Afvalwegwijzer

Twijfel je welk afval waar hoort? Weet je bijvoorbeeld niet zeker of een melkpak bij oud papier of plastic+ hoort? Vul je postcode en huisnummer (zonder toevoeging) in. En kijk op de afvalwegwijzer.

Papieren afvalwijzer 2023

Op de Dar app en op www.dar.nl/afvalwijzer vind je jouw ophaaldagen en alle informatie over afval. Zet je de meldingen in de Dar app aan? Dan krijg je een melding bij belangrijk nieuws en wanneer wij jouw afval ophalen. We informeren je graag op deze digitale manier. Daarom krijg je niet meer standaard een papieren afvalwijzer. Heb je de afvalwijzer van 2023 graag op papier? Half december kun je deze makkelijk zelf downloaden en printen.

Dar verzorgt de afvalwijzer voor de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.