Bridge Open Berg en Dal in De Slenk Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Op zaterdag 28 januari vindt voor de zevende keer de Berg en Dal bridgedrive plaats. Deelname staat open voor alle leden van de Berg en Dalse avond- en middagbridgeclubs en verder voor alle bridgende inwoners van de gemeente Berg en Dal. 

Bridgeclub De Groebelton uit Groesbeek is deze keer de ontvangende en organiserende vereniging. De bridgedrive vindt plaats in dorpshuis De Slenk, Reestraat 2 in Groesbeek, dat onlangs gekozen is tot beste dorpshuis van Gelderland.

Deelnemers van vorige jaren weten dat  de kennismaking met elkaar tijdens deze gezellige en ontspannen drive voorop staat. Vanaf 12.45 is de ontvangst en om 13.30 uur wordt met de eerste ronde gestart.  
De wisseltrofee van de gemeente Berg en Dal zal aan het paar met de hoogste score worden uitgereikt. Deze prijsuitreiking vindt plaats rond 17.30 uur.

Aan de deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van 15,00 euro per paar, contant en bij voorbaat met gepast geld te voldoen bij het ophalen van het loopbriefje in de speelzaal, waar de koffie klaar staat.

Alle bridgende inwoners van Berg en Dal zijn van harte uitgenodigd om aan deze bridgedrive deel te nemen en kunnen zich voor 16 januari opgeven bij Ed Hermans, hermans.eduard@gmail.com.