Van links naar rechts: Jan Coenen, Jan Weijers, Rudi Peters, Andy Peters.
Van links naar rechts: Jan Coenen, Jan Weijers, Rudi Peters, Andy Peters. Foto: DVSG

Nieuwjaarsreceptie DVSG

Algemeen

GROESBEEK - Op zondag 8 januari heeft de nieuwjaarsreceptie van DVSG weer plaats gevonden. 

Om 12.00 uur heeft DVSG zaterdag 2 het tegen DVSG zondag 2 op het kunstgrasveld opgenomen. Voor de statistieken: Uitslag 2-1.

Belangrijker was om te zien dat beiden teams aanvullingen uit selectie hadden gerealiseerd en er zo twee zeer gemĂȘleerde teams op het veld stonden. Na een sportieve wedstrijd kon aan de belangrijke 3e helft begonnen worden in CafĂ© Zaal Hopmans. Voor spelers en leiding zoals gebruikelijk met soep en broodjes en daarna aangevuld met een of meerdere drankjes. Om 15.00 uur was er de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en aansluitend de huldiging van de aanwezige jubilarissen:

Jan Weijers; 25 Jaar lid, Andy Peters 25 jaar lid en Rudi Peters 50 jaar lid. Afwezig met reden waren Willem Verwaaij en Mart Thijssen en Mark van Eldijk (25 jaar lid) en Gerry Janssen (60 jaar lid).

Ook de afwezige leden werden (of worden nog) in het zonnetje gezet en krijgen, zoals ieder ander naast een toespraak ook bloemen en het DVSG jubilarisspeldje uitgereikt. Als DVSG-er van het jaar 2022 werd de voorzitter Jan Coenen uitgeroepen door zijn inzet voor de ver(nieuw)bouw.

Dit jaar niet veel jubilarissen, maar het was fijn om na twee jaar corona deze traditie weer te kunnen oppakken. Het was gezellig en we kijken terug op een geslaagde opening van het nieuwe jaar bij DVSG.