Afbeelding
Foto: Koen van Haren

Olieballentoernooi bij Switch ‘87

Algemeen

MILLINGEN - Na een verplichte onderbreking van twee jaar konden we op zaterdag 7 januari voor de 19e maal het traditionele Olieballentoernooi organiseren, gevolgd door een winterbuffet en de vrijwilligersavond van Sportvereniging Switch ’87 in Sporthal De Duffelt.

16 enthousiaste teams hebben meegedaan aan het Plus Nico de Witt Olieballentoernooi van Switch ’87. Er werden mooie, spannende en gezellige wedstrijden gespeeld. Het publiek genoot zichtbaar! Er werd gestreden om de eer, maar natuurlijk was er ook een beker te winnen! De winnaars zijn: Niveau 1: Wiggle Wiggle, Niveau 2: De Brandwijks, Niveau 3: De Niffo’s, Niveau 4: Recreanten Leuth. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze prijs!

Ook deze editie van het Olieballentoernooi zijn er weer mooie baksels aangeleverd door de deelnemende teams. Bijzondere creaties zijn er gemaakt; mooie taarten, cakes en andere lekkernijen met als thema ‘Oliebol’. Door de jury werd het baksel van team ‘De Professionele Prutsers’ gekozen tot de winnaar.

Het toernooi was dit keer met hoofdsponsor Plus Nico de Witt, veldsponsors: Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus, Bram Vermeulen Timmerbedrijf, Sascha Janssen (Interim) Administratie, Restaurant De Thornsche Molen en buffetsponsor Kees van der Velden Slagerij en Catering.