Teens-spelersgroep bij toneelvereniging Steeds Hoger.
Teens-spelersgroep bij toneelvereniging Steeds Hoger. Foto: Toneelvereniging Steeds Hoger

Teensgroep van Toneelvereniging Steeds Hoger uit Malden speelt de voorstelling Mabelia

Algemeen

MALDEN - De Teens aangevuld met twee volwassenen van toneelvereniging ‘Steeds Hoger’ starten het toneelseizoen met het speciaal voor hen geschreven komische stuk: ‘De Mabelia ontvoering’. Een stuk geschreven door Eoin Hofman. 

Iedereen kent natuurlijk de Eftelingattractie ‘Joris en de Draak’. En weet ook vast wel dat deze attractie gebaseerd is op een hele oude saaie legende. Dat deze legende ook de basis is voor een modern, komisch toneelspel kan men alleen maar zien bij de Teens. 

Alhoewel modern... Er komt toch wel wat Latijn langs. “Onze Eoin heeft een hele eigen moderne versie gemaakt van deze beroemde legende. Alle bekende (sprookjes)ingrediënten zijn er: Verteller (liefst 2), Joris (ook al 2. Al heet er eentje Georgius), Draak (met de naam Zeus) Zeus de God (O, dit wordt wel verwarrend), Mabelia (wat beminnelijk betekent en belooft eigenlijk ook niet veel goeds). De Grote Prins Carlo (drie keer raden of die echt zo groot is). De goede en slechte raadgever (Eh, zijn dat 1 of 2 personen). En dan komt die vervelende regisseuse zich er ook nog mee bemoeien. 

Deze voorstellingen zijn te zien op zaterdag 28 januari om 20:00 uur en op zondag 29 januari om 14:30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 te Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree: 5,00 euro. Men kan meteen bij de kassa lootjes kopen voor de loterij! 

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl. Meer info staat ook op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Of op twitter: @steedshoger en Instagram: steedshogermalden.