Afbeelding
Foto: Angeline van der Donk

Wandel verder met pastoor Miedema en Duco

Algemeen

MOOK - Het wandelen met parochianen is pastoor Theo Miedema en Duco goed bevallen. Daarom willen de pastoor en Duco dit blijven doen. Deze wandelingen bieden een uitstekende mogelijkheid om met pastoor Miedema over allerlei zaken in gesprek te gaan. 

Er speelt veel op kerkelijk gebied waar pastoor Miedema graag uw mening over hoort maar andere onderwerpen zijn ook van harte welkom. “Ik hoop dat inwoners van Ven-Zelderheide, Ottersum, Milsbeek, Middelaar, Mook en Molenhoek meelopen”, zegt hij. “Voor de gezelligheid, maar ik ben ook benieuwd naar de verhalen en meningen van de mensen.” Vertrekpunten

De wandelingen zijn op de laatste zaterdag van de maand. Het vertrek is steeds om 10.00; rond 12.00 zijn pastoor en Duco weer terug op de plaats van vertrek. De start van de wandeling is steeds in een andere parochie van het parochiecluster Vommm.
Op zaterdag 28 januari start de wandeling voor de kerk van Ottersum.
Op zaterdag 25 februari vertrekt pastoor vanaf de kapel in Ven-Zelderheide.
Op zaterdag 25 is de kerk van Molenhoek het startpunt. Vervolgens is de start op 29 april bij de kerk in Mook, op 27 mei bij de kerk in Mook en op 24 juni bij de kerk van Milsbeek De pastoor wandelt mee, als zijn agenda dat toelaat maar de wandeling gaat altijd door. Voor meer info, kan men bellen met 06-10140468.