Wat er nog meer ter tafel komt...
Wat er nog meer ter tafel komt... Foto: eigen foto

Parterre, bezinnen op de begane grond

Algemeen

GROESBEEK - Parterre is een manier van in gesprek zijn in een kring. We willen aan de hand van een sleutelwoord ervaringen en gedachten iets ophelderen of wellicht opruimen. Dit keer legt de werkgroep als sleutelwoorden in het midden: veranderen – veranderd worden

Dit zijn heel gewone woorden in het dagelijks gebruik. Maar bij enig nadenken niet eenduidig. Eerder dubbelzinnig. Veranderen lijkt fijn als ik er zelf de hand in heb; maar de onvoorziene gevolgen zijn wél voor eigen rekening. Soms is het fijn als je een duwtje krijgt om een stap te zetten; maar die duw kan ook dwang worden. Soms is het fijn om juist in een stabiele omgeving te leven; maar het kan ook benauwend zijn.

In deze ontmoeting, waar hoog en laag er niet toe doen, geven en ontvangen we ervaring en aandacht. En ter afsluiting is er ontmoeting en nagesprek met een hapje en drankje.

Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.

De ruimte wordt door de Kerkenraad ter beschikking gesteld. We zorgen voor iets te drinken; wie handig is in het maken van wat hapjes, nodigen we van harte uit om die mee te brengen.

Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

De bijeenkomst is 29 januari van 16.00 tot 18.00 uur in het kerkgebouw van de protestantse gemeente Groesbeek, Kerkstraat 18. Info: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl.