Veel belangstelling op open huis atelier HUB Groesbeek. (foto: Frank Vos)
Veel belangstelling op open huis atelier HUB Groesbeek. (foto: Frank Vos) Foto: Frank Vos

Verrassende diversiteit
in Atelier Hub Groesbeek

GROESBEEK - Zondag 8 januari kon er een kijkje genomen worden in de creatieve keuken van de Hub. Een verzameling van creatieve geesten uit Groesbeek en omgeving, die daar een werkplek huren. 

In de twee panden aan de Margrietstraat is de sfeer kleurrijk, open en gemoedelijk. Alle kunstenaars laten met liefde hun werk zien en vertellen erover. De open dag werd goed bezocht. Bezoekers vinden het een leuk initiatief en waren verrast over het aanbod van kunst en activiteiten. 

Hoe maak je dit? Wat heb je ervoor nodig? Zijn er workshops? Kan ik ook een plek huren? Zo loop je van het edelsmeden via keramiek naar de schilderkunst, Koreaanse stofkunst. Via een gepimpte schoen naar bewerkte foto’s en een gemozaïekt torso.
Een djembé workshop geeft een opzwepende muzikale sfeer, voor de kinderen is er schrijfdans en in de yoga hoek kun je weer terug naar de rust.

Kortom, alle belangstellenden hebben zich goed vermaakt. Voor informatie over deelnemers, cursussen en ruimte van Atelier Hub kunt u terecht op www.atelierhub.nl of Mariëlle Poelen 06-41816240.