Jubileumloterij fanfare Wilhelmina Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - In het kader van het 125 jarig bestaansfeest van fanfare Wilhelmina worden er in het weekend van 18 tot 21 mei verschillende activiteiten georganiseerd op het marktterrein in Groesbeek. Hierbij valt te denken aan workshops, concerten en natuurlijk: feestavonden! 

Om het jubileum groots te vieren wordt er op 21 mei ook een grote loterij trekking georganiseerd in de feesttent met ongeveer honderd verschillende prijzen met waardes van 7.50 tot 2.500 euro! Het gaat voornamelijk om cadeau- en bestedingsbonnen, huishoudelijke apparaten en boodschappen manden. Zo kan men bijvoorbeeld een Wennekers Wonenbon winnen ter waarde van 2.500 euro, een van Bergen Tweewielersbon ter waarde van 1.500 euro, een Mountain Residences verblijf voor vier nachten in Vorarlberg Oostenrijk ter waarde van 1.250 euro én nog vele andere prijzen! Het prijzengeld gaat in zijn totaliteit om een bedrag van ruim 9.000 euro. 

Er zijn duizend loten beschikbaar tegen een kostprijs van 12.50 euro per stuk. De kans om prijzen te winnen is zeker aanwezig: de winkans is namelijk 1 op 10! Doet u gezellig mee? De prijswinnaars worden gebeld!

De loten zijn te verkrijgen bij de Bruna en op maandagen tijdens de repetitieavond van de fanfare (Kloosterstraat 7, van 19.00 tot 20.00 uur)! Daarnaast kunt u ook aan loten komen via de leden of door het versturen van een e-mail naar info@fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

Het programma van het feestweekend wordt binnenkort bekend gemaakt via social media en de website van de fanfare, dus houdt ons vooral in de gaten! www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl