Afbeelding

Henk Hendriks en Joop van Kesteren

Algemeen

MILLINGEN - Zalmpodium presenteert 5 februari Henk Hendriks en Joop van Kesteren in het Zalmkerkje aan de Zalmstraat 8 in Millingen. Aanvang: 14.00 uur.

Henk Hendriks en Joop van Kesteren zijn beiden bekende Nijmeegse muziekveteranen. Zij waren jarenlang heel actief in de Nijmeegse muziekscene.

Zo speelde Joop in diverse bandjes zoals The Mustangs en the Counts en later in de superformatie Grass. Later inspireerde hij in het onderwijs veel van zijn leerlingen door zijn enthousiasme en kunnen. Hij heeft ondertussen een eigen muziekstudio .

Henk was in het verleden ook te zien in diverse bandjes als Red Rooster Club en de Dirty Old Men’s Blues Band. Was mede-organisator van vele festivals in en rond Nijmegen. Het legendarische Midzomer Blues festival kwam mede door hem tot stand.

Toen ze in wat rustiger muziek-vaarwater kwamen, ontmoetten ze elkaar toevallig eens en toen bleek dat ze samen nog heel wat moois konden maken. Zo is toen een actueel nostalgisch muziekprogramma ontstaan met niet alleen nieuw werk, maar ook mooie, bekende, pop, blues en jazz songs die er zo in al die jaren zijn langsgekomen.

En dit willen ze heel graag ook laten horen. De entree is zoals gewoonlijk gratis, maar wel zal de hoge hoed na afloop een rondje maken voor een vrijwillige bijdrage. Kom op tijd, want “Vol is vol”, zei de pastoor.