Van links naar rechts: Mark Verhoeven, Huub Spanjaards, Joep Kroes, Gerrit Laurant en voorzitter Remco Kroes. (foto: sv Heumen)
Van links naar rechts: Mark Verhoeven, Huub Spanjaards, Joep Kroes, Gerrit Laurant en voorzitter Remco Kroes. (foto: sv Heumen) Foto: sv Heumen

Jubilarissen bij sv Heumen

HEUMEN - Op een druk bezochte nieuwjaarsreceptie van sv Heumen werden vijf jubilarissen gehuldigd. Gerrit Laurant en Loes Verhoeven zijn al 50 jaar lid en Huub Spanjaards, Joep Kroes en Mark Verhoeven zijn 25 jaar lid van sv Heumen. Zoals altijd was het weer een gezellige middag in de kantine van Heumen.

Tijdens het Pinksterweekeinde wordt voor de veertigste keer het internationale jeugdtoernooi georganiseerd bij Heumen. Dit jaar zullen waarschijnlijk meer dan honderd jeugdteams deelnemen. De afgelopen twee jaar is het aantal jeugdleden bij Heumen met 35 spelers gegroeid, ook voor hen is dit toernooi een hoogtepunt in het seizoen.

De komende maanden zijn er nog veel meer activiteiten bij Heumen zoals het 35+ toernooi, het familietoernooi en het bedrijventoernooi. De datum van al deze activiteiten is terug te vinden op de website van sv Heumen.