In actie. (foto: Hessel Tevanes)
In actie. (foto: Hessel Tevanes) Foto: Hessel Tevanes

Dynamic tennisgroep
Heuvelland zoekt deelnemers

GROESBEEK - Kom uit de sleur van het dagelijks leven, ga dynamic tennissen. Elke vrijdag komen in Sporthal Heuvelland ongeveer 8 á 11 mensen bij elkaar om dynamic tennis te spelen tussen 09.30 en 10.30 uur.

Dynamic tennis is een uitdagende sport, die een combinatie is van tennis, badminton en tafeltennis. Het spel wordt gespeeld op een badmintonveld, waarbij het net op ongeveer 82 cm hoogte is afgesteld. Er wordt gespeeld met een lichte racket (175 gr.) en foamballen (15 gr)' 

Het is geschikt voor alle leeftijden, zeker voor ouderen. De oude regels van het tafeltennis worden toegepast, dus de telling is tot 21. Hoewel het natuurlijk fijn is om te winnen, gaat het voornamelijk om het plezier in het spel en je komt in beweging.

Dan is er nog een aspect: Dat is de gezelligheid. Na het spel, dat een uur duurt, komen we samen voor de koffie en worden wetenswaardigheden uitgewisseld.

Deelname is 40 euro per kwartaal. Heeft u interesse, neem dan contact op met Geert, 06 - 20 33 89 46 of Hessel, 06 – 11 04 04 97 en de eerste twee kennismakingslessen zijn gratis.