Na verbouwing wordt Gelderse Poort IJssalon Clevers. (foto: Peter Hendriks)
Na verbouwing wordt Gelderse Poort IJssalon Clevers. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Bekende ijsssalon Clevers opent in Millingen

MILLINGEN - Millingen krijgt er een ijssalon bij en niet de minste. De ijsketen Clevers heeft haar oog laten vallen op De Gelderse Poort aan de Rijndijk in Millingen. Momenteel zijn ze het hele pand van De Gelderse Poort van binnen aan het slopen, zodat men op 1 april het bekende ijs kan verkopen. 

Onder het genieten van het ijs eten kunnen de bezoekers het vaarverkeer op de Rijn gadeslaan. De ijsketen van Clevers is vooral in Noord-Limburg erg populair, zoals ook in Plasmolen. Met Millingen meegerekend is dit de negende ijssalon van Clevers; daarnaast zijn er nog twee ijsbars in Roermond en Venlo. 

In Millingen wordt Jim Brouwers de vestigingsmanager die in Plasmolen als afwasser is begonnen en zich later heeft opgewerkt tot assistent -bedrijfsleider. Binnenkort start de werving van personeel; er zijn er zestig tot zeventig nodig. 

Clevers zoekt medewerker(ster)s vanaf 15 jaar tot de pensioenleeftijd. Solliciteren kan men via de website van Wevers. De ijssalon van april tot oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Het populaire ijs van Wevers wordt in de centrale keuken van Clevers in het Limburgse Grubbenvorst bereid.