Beeld uit de kerkdienst van 22 januari 2023. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de kerkdienst van 22 januari 2023. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten protestantse
gemeente Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de Sint-Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente. De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 29 januari. Voorganger is ds. P. van den Berg uit Malden. De collecten zijn voor Stichting Mirembe (waaronder Kamuli) en de Diaconie. Na de viering nodigen we u graag uit voor een kop koffie of thee in de kerk. 

Zondag 5 februari. Voorganger is ds. J. Dorst uit Nijmegen. De collectes zijn gelijk aan de dienst van 29 januari. Na de viering drinken we koffie in de Terp.

Activiteiten

Op donderdag 9 februari is er seniorenkoffie bij de Horst 1 in Malden om 10.30. Van harte welkom! Op woensdagavond 15 februari om 20.00 uur is er een winterwerkavond over het boek ‘Waarheidszoekers: wat bezielt complotdenkers?’ van dr. Cees Zweistra. Locatie is (vooralsnog) De Horst 1 in Malden. Zie ook de website voor meer informatie

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.