Prins Theo samen met de oud-Prinsen van De Sokkenummers.
Prins Theo samen met de oud-Prinsen van De Sokkenummers. Foto: Peter Hendriks

Drukke receptie voor Prins Theo ‘De Gemekkelijke’

Algemeen

LEUTH – Vrijdagavond 27 januari was het een drukte van jewelste in De Vriendenkring ter ere van de receptie van Prins Theo de Gemekkelijke van carnavalsvereniging De Sokkenummers. 

Naast de vele vrienden en kennissen en overige verenigingen uit Leuth was er ook een aantal carnavalsverenigingen uit Berg en Dal die Prins Theo kwam feliciteren. Tijdens de receptie bleek dat Prinses Jolanda van de Deurzakkers uit Ooij nog een jeugdtrauma had overgehouden van Prins Theo.

Vaak bezochten ze in hun jeugd kinderfeesten waarbij koekhappen erg populair was. Theo won altijd omdat hij zo groot was. Nu wilde ze eindelijk eens van hem winnen en had peperkoek meegebracht om in de zaal samen met Prins Theo te gaan koekhappen.

Eindelijk won prinses Jolanda, maar de zaal twijfelde of het ditmaal wel zuiver was gegaan. Hopelijk is Prinses Jolanda nu van haar jeugdtrauma af. Op het eind van de receptie hing oud-Prins Martijn zijn foto bij de eregalerij van oud-prinsen. Tot in de kleine uurtjes werd de muziek verzorgd door de dj’s Jeffrey & Jeffrey.