Nog 50.000 euro nodig om kanker uit de wereld te helpen

Algemeen

NIJMEGEN - Er is nog maar 50.000 euro nodig om kanker uit de wereld te helpen door een revolutionaire uitvinding. Er worden donaties gevraagd voor laatste onderzoek.

Heeft u nog verjaardag geld, een erfenis of geld over om te besteden aan een goed doel? Wilt u dat er geen chemo’s, bestralingen of kanker operaties in de toekomst meer nodig zijn? Dat we alle kanker soorten vroegtijdig kunnen opsporen, wat we nu niet kunnen? We veel mensen levens redden in de nabije toekomst? Geef dan uw geld aan bio-batterij.nl van Enzyme-Energy. Carin zegt trots: “een aantal weken geleden waar we in de kranten o.a. De Gelderlander en op de TV en heb ik al prijzen ermee gewonnen”.

De uitvinder Carin Janssen heeft al jaren haar privé geld in dit onderzoek gestoken en voor het laatste stukje is geen geld. “We hebben nog 50.000 euro nodig om een test te doen met hele dure apparatuur. Als dit gedaan is, dan kunnen verder met het klinisch onderzoek en zo kunnen we dan vele mensen ermee behandelen.

Dit project is eigen initiatief en werkt op eigen kracht. Het heeft dus geen gelden van overheid of investeerders gehad, vandaar dat ze nu donaties vragen. “We hebben elke keer verder kunnen gaan door vrijwilligers en universiteiten welke dit project steunen doordat het een revolutionaire doorbraak is, niet alleen op het gebied van kanker maar in de hele medische sector”. Zo werkt Cambridge al jaren aan de juiste suikers met enzymen om microscopisch bolletjes te maken welke kleine stroompjes geven die aan haken aan kankercellen (minuscule bio batterijtjes) en Radboudumc met Jelle Barentsz werken eraan om het zichtbaar te maken met MRI’s en andere dure apparatuur. 

De gegeven donaties worden direct besteed aan dit project en binnenkort hopen we te laten zien met dure apparatuur dat de kankercel sterft, ook via de media. Jammer, dat we net niet genoeg geld hebben om deze vreselijke ziekte aan te pakken, waar iedereen wel eens mee te maken krijgt.

Voor meer informatie over het project kunt u lezen op: Enzyme-Energy.nl en bio-batterij.nl van Enzyme-Energy. U kunt ook direct geld doneren aan: Enzyme-Energy: NL44RBRB8835130557 tnv kanker onderzoek.