Zanger(es) gezocht voor een te gekke band


KEKERDOM - "We zijn een te gekke ska-band, komen elke maandag bijeen in het Kultuurhuus in Kekerdom en we zijn met negen muzikanten. We hebben nog geen optreden op onze naam staan en nemen de tijd om lekker met elkaar te oefenen om september ‘uit de kast te komen’."

"We zijn met negen mannen en vrouwen, we hebben een beginnersniveau, worden prima begeleid en hebben de ruimte voor een zanger (of zangeres). Omdat we vier blazers hebben, drie gitaren, twee percussionisten hebben we gekozen voor ska als muziekstijl. Deze stijl is super vrolijk, een afleiding van reggae en geeft veel ruimte aan de verschillende instrumenten. 

De eerlijkheid gebiedt ons te verklappen dat eigenlijk niemand van ons ooit van ska had gehoord en er nu allemaal behoorlijk aan verslingerd zijn geraakt.

Wil je een keertje horen hoe dat klinkt? Heb je belangstelling om samen met ons muzikaal plezier te maken, dan ben je van harte welkom een keertje te komen luisteren en wellicht al mee te doen? Bel naar Geert van den Broeck, 0653312642 voor meer informatie. Of mail naar geert@why-not.nu."