Peter Sebastiaan Gieselaar met zijn gedichtenbundel.
Peter Sebastiaan Gieselaar met zijn gedichtenbundel. Foto:

Gedichtenbundel Autoweg naar Toen

PLASMOLEN - Nadat Peter Sebastiaan Gieselaar twee jaar geleden zijn activiteiten als ondernemer kon beëindigen is hij zich geheel op zijn passie om poëzie te schrijven gaan richten. En met succes.

Verschillende van zijn gedichten verschenen al eens bij een uitgever. "Omdat ik mijn geschreven werk in een eigen gedichtenbundel wilde uitbrengen, zocht ik daar een uitgever voor. Maar van veel uitgevers vernam ik toen dat er al langer een stop op het (ongevraagd) insturen van manuscripten bij hun van kracht was."

"Gedurende de langdurige Covid-periode zouden er steeds meer mensen thuis blijven en die schreven ook steeds meer boeken, waardoor er een enorme leesachterstand bij uitgevers was ontstaan, die door het torenhoge aanbod steeds minder tijd kregen om alle (ongevraagd) ingestuurde manuscripten ter beoordeling nog te kunnen lezen", vertelt de dichter.

"Ik besloot daarom om mijn eigen uitgeverij Starclimbers op te richten en zelf mijn gedichtenbundel uit te geven. Eind vorig jaar was de bundel gereed, die de titel 'Autoweg naar Toen' meekreeg. Starclimbers probeert deze gedichtenbundel nu bij zoveel mogelijk boekenwinkels in Nederland beschikbaar te krijgen.
De bundel zelf en de gedichten zijn prachtig en ik hoop dat veel lezers van Hét Gemeente Nieuws die zullen gaan lezen."

'Autoweg naar Toen' is reeds bij verschillende boekwinkels te verkrijgen. Verder is deze bundel online te bestellen via sebastiaan.gieselaar@starclimbers.nl.