Winnaars Driebanden biljart toernooi 't Fuske Millingen. (foto: Peter Hendriks)
Winnaars Driebanden biljart toernooi 't Fuske Millingen. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Winnaars driebandentoernooi biljart-
vereniging 't Fuske Millingen aan de Rijn

MILLINGEN - Afgelopen weekend is alweer voor de zestiende keer in café-zaal ‘t Fuske het traditionele driebandentoernooi van biljartvereniging ’t Fuske gehouden.

Opnieuw was het een spannend en sportief toernooi met de gebruikelijke vaste deelnemers en vijf nieuwe deelnemers. Door 22 biljarters werd er in twee klasse gestreden om de eerste prijs. 

In de B-klasse eindigde Marco Janssen door het spelen van een constant toernooi op de eerste plaats, de tweede plaats was voor nieuwkomer Roel Heijmink, de derde plaats was voor Willy Hendriks.

In de A-klasse eindigde Eef Schouten op de eerste plaats door in de finale te winnen van Henk Andringa die als tweede eindigde, Erik Hanssen eindigde op de derde plaats.

De prijs voor de kortste partij in de B-klasse was voor Albert Spann, 10 caramboles in 11 beurten. In de A-klasse was de prijs voor de kortste partij voor Peter Gesthuizen, 11 caramboles in 15 beurten.

"Wij hopen alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien en hopelijk ook weer nieuwe deelnemers zodat we weer een gezellig aantal spelers bij elkaar hebben. Zonder sponsoren zou dit toernooi niet gehouden kunnen worden." Hartelijke dank was er aan iedereen die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt.

Noteer ook alvast in de agenda; Driebandentoernooi 2024 op 26, 27 en 28 januari!