Prijswinnaars bridgedrive geheel links wethouder van de Scheur. (eigen foto)
Prijswinnaars bridgedrive geheel links wethouder van de Scheur. (eigen foto) Foto: Eigen foto

Zevende Berg en Dalse Bridgedrive in dorpshuis De Slenk succesvol

DE HORST – Voor de zevende maal is zaterdag 28 januari in dorpshuis De Slenk de Berg en Dalse Bridgedrive gehouden. De afgelopen twee jaar kon deze gezellige bridgedrive vanwege corona geen doorgang vinden. Aan deze Bridgedrive doen bridgers mee uit Berg en Dal al dan niet lid van een van de drie Berg en Dalse bridgeclubs die Berg en Dal rijk is te weten Hoog en Laag uit Ooij, Embece ’94 uit Millingen en de Groebelton uit Groesbeek.

Dit jaar was de organisatie in handen van de Groebelton. In totaal 50 paren (100 bridgers) kwamen naar dorpshuis De Slenk waar de Groebelton haar wekelijkse bridge activiteiten organiseert, de inloopbridge op de woensdagmiddag, clubbridge op de donderdagavond en bridgelessen op zowel de woensdag- als de donderdagmiddag.

Wethouder Irma van de Scheur was aanwezig om de prijzen uit te reiken (geheel links op de foto). De prijzen bestonden uit allemaal producten van Groesbeekse bodem. De eerste prijs ging naar Ed Hermans en Harrie Koolen die een score behaalde van bijna 69 procent. Op de tweede plaats eindigde Gerda en Ben Wijers met een score van ruim 65 procent en derde werd Rob Jacobs en Thea de Haan met een score van ruim 63 procent. Aan het gezamenlijke project 'Denken en Doen' zijn 150 inwoners 55 plussers begonnen.