Peutercafé in Dorpshuis De Slenk

Algemeen

DE HORST - Door nieuwe woningbouw en verhuizingen zijn veel jonge gezinnen op De Horst komen wonen. Om het informele contact met (groot)ouders te stimuleren is een peutercafé in dorpshuis De Slenk gestart. Dit is een initiatief van Kindcentrum De Horst en de Wijkraad.

En dat er behoefte aan is bleek bij de eerste bijeenkomst op 13 januari. Lefst negen peuters tussen 0 en 4 jaar, kwamen met hun ouder(s) bij elkaar in dorpshuis De Slenk. Van 9.30 tot 11.00 uur was het gezellig druk.

De planning is het peutercafé maandelijks op de tweede vrijdag open te stellen. Ook is het de bedoeling enkele malen deskundigen uit te nodigen voor toelichting en specifieke informatie over bepaalde thema’s.

Voorlopig is de toegang gratis. Ook koffie en thee zijn nu nog gratis. Er is subsidie gevraagd bij de gemeente, ook voor noodzakelijke voorzieningen. Hopelijk kan hiermee toegang en koffie/thee gratis blijven. Kom gezellig met uw peuter naar het peutercafé in dorpshuis De Slenk. De volgende data zijn vrijdag 10 februari en vrijdag 10 maart.