Glasvezel in Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij

Algemeen

REGIO - Delta Netwerk organiseert vragen- en inschrijfavonden voor de inwoners van Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij. 

Inwoners die nog vragen hebben over glasvezel of hulp nodig hebben bij het kiezen van een passend glasvezelabonnement zijn van harte welkom op:
Dinsdag 7 februari bij Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6
Donderdag 9 febuari bij Kulturhus Leuth, Haafakker 25
Maandag 13 februari bij Kulturhus Kekerdom, Schoolstraat 7
Dinsdag 14 februari bij Dorpshuis Sprong, Prins Bernhardstraat 3, Ooij

Aanmelden is niet nodig. Mensen kunnen zo binnenlopen. Glasvezeladviseurs en de lokale verkoper Viquel automatisering, staan klaar om met inwoners mee te kijken en hen te voorzien van advies op maat. Tip: neem een factuur mee en vergelijk het huidige abonnement met het glasvezelaanbod.

Glasvezel Informatiepunt is extra geopend op 13 en 14 februari. Mensen kunnen ook het Glasvezel Informatiepunt bezoeken in het Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6. Deze is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag 13 en dinsdag 14 februari is dit punt extra geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Binnenkort is het 15 februari: de deadline waarvoor inwoners van Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij zich kunnen aanmelden voor glasvezel. Doen ze dit, dan ontvangen ze de 650,- euro aanleg- en aansluitkosten cadeau. Alleen als 20% van de inwoners zich vóór 15 februari aanmeldt, start Delta Netwerk met de aanleg van glasvezel!
Inwoners van Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij kunnen meer informatie vinden op deltanetwerk.nl.