Afbeelding

Fietsersbond ‘Berg en Dal’ in Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Veilig, gezond en ontspannen fietsen in de gemeente Berg en Dal: in Hoog en Laag. Voor naar je werk, school, de winkel, bij het uitgaan of voor een gezond toeristisch ommetje! Dat moet kunnen in onze mooie gemeente en omgeving. 

Fietsersbond ‘Berg en Dal’ streeft ernaar dat de mogelijkheden en voorzieningen voor dit fijne, gezonde en milieuvriendelijke vervoer steeds beter worden. Daarvoor moeten de wegen en fietspaden zo goed mogelijk worden ingericht en bijgehouden en knelpunten weggenomen! Zeker omdat er steeds enthousiaster gefietst wordt: op gewone of elektrische fietsen, duo-fietsen, bakfietsen, racefietsen, forensenfietsen et cetera op toeristische zowel als ‘doorfiets’- routes.

Fietsersbond Berg en Dal houdt bijeenkomsten in alle delen van de gemeente om een goed beeld te krijgen van mogelijkheden, knelpunten (bijvoorbeeld pont uit de vaart) en beleving van het fietsen: 15 februari Millingen.

Leden van de Fietsersbond en alle enthousiaste – of bezorgde - fietsers die mee willen praten over verbeteren van fietsgemeente Berg en Dal en omgeving zijn uitgenodigd op woensdag 15 februari 20.00 uur: Kulturhus ‘Den Ienloop’, Heerbaan 115, Millingen aan de Rijn. Met speciale aandacht voor Millingen en omgeving.