Op parkeerplaats naast de Oude Molen komt de tent te staan.
Op parkeerplaats naast de Oude Molen komt de tent te staan. Foto: Joop Verstraaten

Toch tweede carnavalstent in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – In Groesbeek komt alsnog een tweede carnavalstent op particulier initiatief van de uitbaters van eetcafé De Oude Molen aan de Molenweg in Groesbeek. 

“Wij hebben de vergunning op 18 november aangevraagd en woensdagmiddag 1 februari kwam het bericht van de gemeente Berg en Dal dat de vergunning was goedgekeurd. Het is wel kort dag maar dat redden we wel”, aldus de uitbaters van De Oude Molen Eva Nillessen en Paulien Schalkx. 

De tent van 10 bij 20 meter komt te staan op onze parkeerplaats. Het programma hadden we zover al klaar: zondagmorgen zijn de deelnemers van de optocht op 19 februari al om 09.11 uur welkom om zich voor te bereiden voor de optocht. Theo van Blitz zal voor de stemming zorgdragen. Maandag doet de tent ook mee met de Kroegentocht vanaf 11.11 uur, dan zal DJ Dave voor de carnavals stemming zorgen. De laatste carnavalsdag dinsdag 21 februari zal vanaf 11.11 uur duo Uniek samen met Theo van Blitz de carnavalsstemming verder omhoog stuwen.”
Eva laat weten dat er iedere dag een frietkraam nabij de carnavalstent zal staan. Eetcafé De Oude Molen zelf is met de carnavalsdagen gesloten. De telefoon van Eva Nillessen is 024-7200060 of 024- 3971715.