Het jeugdteam Groesbeekse Boys JO11-2 op de foto met Groesbeekse Boys 1.
Het jeugdteam Groesbeekse Boys JO11-2 op de foto met Groesbeekse Boys 1. Foto: Frank Ermers

Groesbeekse Boys JO11-2 jeugdteam van de week

Algemeen

BREEDEWEG - Het jeugdteam Groesbeekse Boys JO11-2, is afgelopen zondag als te gast bij de wedstrijd van Groesbeekse Boys tegen Olympia ‘18. Ondanks de nederlaag van het eerste elftal werd het een onvergetelijke middag voor deze jeugdspelers van Groesbeekse Boys.  

Ruim voor de wedstrijd werden de kinderen van JO11-2 ontvangen door hoofdtrainer Michael Brussen. Daarna mochten ze samen met de spelers van het eerste elftal soep eten en viel de spanning een beetje van ze af. In de voorbereiding op de wedstrijd waren ze aanwezig bij de tactische bespreking en deden ze een deel van de warming-up mee. Naarmate het beginsignaal dichterbij kwam nam ook bij de JO11-2 spelers de wedstrijdspanning toe. Het wedstrijdveld oplopen via de spelerstunnel vormde het hoogtepunt van de middag. 

Tijdens de rust van de wedstrijd werd onderling gestreden om de penaltybokaal. Helaas verloor Groesbeekse Boys de wedstrijd, maar de jeugdspelers sloten deze bijzondere dag af met een lekkere tosti en een blijde glimlach op hun gezicht.