Leden KBO Groesbeek / De Horst genieten met volle teugen.
Leden KBO Groesbeek / De Horst genieten met volle teugen. Foto: Joop Verstraaten

Leden KBO genieten van carnaval

Algemeen

GROESBEEK – Ruim honderd leden van KBO Groesbeek – De Horst hebben zaterdagmiddag met volle teugen genoten van de carnavalsmiddag in cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek. 

Het bestuur had een aantrekkelijk programma samengesteld, voor elk wat wils. Rob Bekers zorgde ervoor dat het programma feilloos verliep. Bij binnenkomst kregen de leden twee consumptiebonnen. Dweilorkest ‘Drek Pak Ow ’ zorgde tussen de bedrijven door voor de carnavalsstemming en aan de muzikanten was de taak Prinses Ummenie d’n 61ste Eline de Valk van De Feestneus en Prins de 11de Sjon Peters van Net Acht muzikaal binnen te halen. 

Alfred Arts liet ook enkele eigen nummers horen, waaronder zijn laatste single. Peter van de Maas was de eerste buutreedner die de lachspieren van de aanwezigen wel los kreeg; hij werd na muzikale klanken gevolgd buutreedster Helga Cornelissen, die niet onderdeed voor haar voorganger. 

Diverse schlagergroepen lieten hun schlagers live horen, zoals de winnaars van het Schlagerfestival Da Krölt, Van Alles Wa, De Restantjes, ’t Zeivertröpke en Martijn Schmiermann. Jan Verbeet van Omroep Berg en Dal liet de podcast de revue passeren. Met nog enkele nummers van Drek Pak Ow gingen de leden tevreden huiswaarts; zij hadden allen genoten van de carnavalsmiddag in De Mallemolen.