Impressie.
Impressie. Foto:

Project aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen

Bouw achttien hoogwaardige bedrijfsruimtes

NIJMEGEN - Aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen realiseert Van der Meijden Vastgoed 18 hoogwaardig en duurzame bedrijfsruimtes. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid bestaat meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd. 

In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende functies. Zo zijn er diverse units voorzien van grote glasvliesgevels met veel daglichttoetreding. Uitermate geschikt als showroom in combinatie met kantoor of licht productiewerk, als reclame- of fotostudio. Enkele units zijn voorzien van een loop- en overheaddeur die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld een schilder-, installatie-, of timmerbedrijf. 

Alle 18 bedrijfsruimtes beschikken over een constructieve betonnen verdiepingsvloer waarbij de oppervlakten variëren van circa 135 tot circa 387 m² bruto vloeroppervlak (inclusief verdiepingsvloer).

De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basisuitrusting worden de units standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur en vaste houten trap naar de verdiepingsvloer.

De verkoop is zeer voorspoedig verlopen, er zijn nog slechts enkele bedrijfsruimtes beschikbaar. De bouwwerkzaamheden zijn maandag 6 februari van start gegaan met het plaatsen van de eerste paal samen met de nieuwe eigenaren. De kopers variëren van startups tot mkb-bedrijven. Enkele ruimtes zijn aangekocht voor de verhuur. De bedrijfsruimtes zijn uitstekend verhuurbaar, als belegging met circa 7% rendement.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van NV Nederlandse Gasunie gelegen in de buurt Tolhuis aan de Van Rosenburgweg in Nijmegen en ligt direct aan de N324 met directe verbinding met de A73.

Van der Meijden Vastgoed, Newtonstraat 21A, Veenendaal; 0318-512 649; info@vandermeijdenvastgoed.nl; www.vandermeijdenvastgoed.nl