Uit de viering van 12 februari 2023 (foto: PKN Heumen)
Uit de viering van 12 februari 2023 (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de Sint-Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen."

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente.

De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 19 februari. Deze zondag is er een viering van Schrift en Tafel waarbij u van harte welkom bent. Voorganger is ds. G. Ruiterkamp uit Apeldoorn. De collecten zijn voor Maatjes voor gezinnen zonder ouders in Zambia (Kerk in Actie) en de Diaconie.

Zondag 26 februari. Op deze eerste zondag van de veertigdagentijd is ds. H.T. Kroesbergen voorganger. De collecten zijn voor Maatjes voor gezinnen zonder ouders in Zambia (Kerk in Actie) en de Diaconie. 

Samen eten. Op zaterdag 25 februari is er Samen Eten in De Horst 1 in Malden, deze keer een diner, en we beginnen om 18.00 uur. U kunt u opgeven via de mailadressen in dit bericht.

Gemeenteavond. Op 1 maart is er een gemeenteavond in De Terp om 20.00 uur. Op deze avond willen we met elkaar in gesprek hoe we kerk willen zijn in de 21e eeuw. U kunt zich opgeven voor de gemeenteavond via scriba@pknheumen.nl

Taizéviering. Noteert u alvast: op zaterdag 11 maart is er om 19.00 uur een Taizéviering in de Joriskerk. Deze viering organiseren we samen met de RK-parochie.

Ten slotte kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.