Regiokoor Tamtam treedt op tijdens Podium voor de Stad

Algemeen

NIJMEGEN - Op zondag 5 maart treedt regiokoor Tamtam op tijdens Podium voor de Stad in de grote zaal van De Vereeniging in Nijmegen met als dirigent Vincent Cuppen. 

Het koor wordt begeleid door het Silva Kwintet, bestaand uit:  Machteld Jongmans, dwarsfluit; Gerard Dierick, hobo; Jolanda Cuppen, klarinet; Cecile Kuijpers, fagot; Wynand Vissers, cello en Vincent Cuppen, piano.

Podium voor de Stad groeide de afgelopen jaren uit tot een succesvol festijn met honderden bezoekers, die gratis mini-concerten kunnen beluisteren, variërend van koren, orkestjes, met niet alleen klassieke muziek, maar onder andere ook volksmuziekgroepen en jazz-ensembles. Bezoekers kunnen de hele dag binnenlopen, het programma start om 11.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Het optreden van Regiokoor Tamtam is van 18.45-19.10 uur. Kom luisteren naar dit enthousiaste koor, bestaand uit ongeveer veertig leden van alle leeftijden, die afkomstig zijn uit de hele regio. Het koor is in 2020 opgericht door dirigent Eugène Ceulemans.

Wat opvalt, is de gezellige, positieve en ontspannen sfeer binnen dit koor. Alle nieuwkomers voelen zich meteen thuis. Zin om mee te komen zingen? De repetities zijn ‘s maandags 19.30 - 21.00 uur, in basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek.

Nieuwe leden zijn van harte welkom en voor bassen en tenoren wordt de rode loper uitgelegd! “Kom gerust een keer kijken. Meer informatie via Brigitte Hopman, brigithop.aak13@live.nl.”