Gratis themabijeenkomsten van Ixta Noa

Algemeen

MALDEN - Ben je of ken je iemand met een psychische kwetsbaarheid? Wil je graag handvatten hoe hiermee om te gaan? Verdiep je je graag meer in thema’s rondom psychische kwetsbaarheid? Zou je ervaringen willen uitwisselen met ervaringsdeskundigen? Of wil je andere mensen ontmoeten die ook een kwetsbaarheid hebben? Kom dan naar de bijeenkomsten van Ixta Noa tijdens ‘Maart Thema-maand’.

Maart is thema-maand bij Ixta Noa in Malden. Samen met jou maken we er vijf aansprekende, interactieve en creatieve bijeenkomsten van. Tijdens deze ontmoetingen staan verschillende thema’s centraal. Zo vertellen ervaringsdeskundigen over hun leven met angst en de uitdagingen van leven binnen twee culturen. Je spreekt je creativiteit aan bij het maken van sprankelpotjes met positieve teksten en/of speelt het spel ‘Een steekje los’.

Ixta Noa is een organisatie voor en door mensen die ervaring hebben met een psychische kwetsbaarheid. Bij de themabijeenkomsten en inlopen doet iedereen ertoe, doet iedereen mee en levert iedereen een bijdrage aan zingeving en herstel. Dit doet ieder op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Dus ben of ken jij iemand met een psychische kwetsbaarheid, dan ben je van harte welkom op een van de themabijeenkomsten.

Het programma ziet er als volgt uit: 2 maart: Ervaringsverhaal: Angst; 9 maart: Thema: Je eigen criticus; 16 maart: Creatief: Sprankelpotjes; 23 maart: Thema en spel: Stigma; 30 maart: Thema: Tussen twee culturen.

De wekelijkse themamiddagen in maart zijn op donderdag van 14:00 tot 16:00 uur in MFC Maldenstein. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Spreekt één thema je aan? Of wil je alle keren aansluiten? Kies gewoon wat bij je past. Twee ervaringsdeskundigen ontvangen je op de bijeenkomsten met een kopje koffie of thee. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Doe dit dan bij Astrid via astrid@ixtanoa.nl.