Vleesbingo-avonden populair.
Vleesbingo-avonden populair. Foto: Joop Verstraaten

Vleesbingo-avonden van Gekleurde Zanger blijven populair

Algemeen

GROESBEEK- De Vleesbingo-avonden in Voorzieningenhart Op De Heuvel aan de Ericastraat 39 in Groesbeek georganiseerd door de vogelvereniging De Gekleurde Zanger blijven populair. 

Veel bingoliefhebbers weten maandelijks de vleesbingo avonden te vinden en komen uit de hele regio in de hoop vleesschalen, rollades, gourmetschalen en niet te vergeten de grote supervleesschaal in de wacht te slepen. Ook de zelfgemaakte Groesbeekse balkenbrij en de tassen boodschappen zijn op de vleesbingo-avonden erg in trek. 

Zaterdagavond waren er ruim 70 bingospelers aanwezig, wat minder dan voorgaande malen, maar vermoedelijk door de carnaval. Als Theo Vissers de bingonummers gaat omroepen is het muisstil in de zaal, dan kun je een speld horen vallen totdat er iemand ‘bingo’ roept. 

Voor deelnemers die wat minder gehoor hebben, wordt het bingonummer op verlicht weergegeven. De eerstvolgende vleesbingoavond zou zijn op zaterdag 18 maart, maar omdat tijdens de Halfvasten Verlichte Optocht  Voorzieningenhart Op De Heuvel voor mensen buiten Groesbeek moeilijk bereikbaar, is deze bingoavond verplaatst naar zaterdagavond 25 maart. De zaal is open om 19.00 uur; het bingospel begint 20.00 uur. Op de vleesbingo op paaszaterdag 1 april wordt -zoals vorig jaar- een grote drukte verwacht.