Orkest Divers Middelaar. (foto: Marieke Lemmen)
Orkest Divers Middelaar. (foto: Marieke Lemmen) Foto: Marieke Lemmen

Orkest Divers presenteert: 'Bïj ó.ns ien middelar'

MIDDELAAR - Zondagmiddag 12 maart is er een muzikale middag voor jong en oud met een hoog Middelaargehalte in MFC De Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar. Orkest Divers presenteert: 'Bïj ó.ns ien middelar'. Vele plaatselijke artiesten verlenen samen met orkest divers medewerking aan dit muziekevenement.

Het muziekprogramma duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Het wordt een zeer afwisselende middag, waaraan veel plaatselijke artiesten meedoen. Zo treedt het Divers-gelegenheidsmannenkoor op met twee zeer jeugdige drummers. Meerstemmige hoornmuziek met pianobegeleiding en een plaatselijke zangeres met begeleiding van een pianist en gitarist. 

Het orkest begeleidt een tweestemmige trompetsolo met onder andere een zeer jeugdige trompettist. Er is een heel muziekblok met Middelaarse liedjes welke uiteraard gezongen en gepresenteerd worden in het dialect. Orkest Divers laat verschillende nieuwe nummers horen, waaraan je de nieuw ingeslagen weg kunt horen. Ook verwelkomen we op deze middag een dameszanggroep uit Milsbeek en is zeker welkom 'Bïj ó.ns ien Middelar'. Ook u bent allen van harte welkom op deze muziekmiddag.

"Gewoon genieten en een leuke middag beleven, dat is onze doelstelling. Wij zien u graag komen", aldus Henk Verheijen & Piet Beuming, namens MFC De Koppel, De Dörpskamer, Ruud en Orkest Divers.