Afbeelding
Foto:

Kinderkleding-/speelgoedbeurs in Heuvelland

GROESBEEK - Stichting Hebbes organiseert op zondag 19 maart  haar halfjaarlijkse kinderkleding- en speelgoedbeurs. Wilt u kleding en speelgoed inbrengen dan kunt u op donderdag 09 maart 2023 tussen 19.00 en 20.00 uur een klantnummer verkrijgen tegen betaling van twee euro in Sporthal Heuvelland aan de Ambachtsweg 8 in Groesbeek. Eén klantnummer per persoon en op is op.

"U kunt uitsluitend voorjaars- en/of zomerkleding inbrengen van baby tot jeugd. Vanwege het grote aanbod is de inbreng beperkt tot maximaal 20 stuks babykleding (t/m maat 80) en maximaal 40 stuks kleding in de maten 86 t/m 176. Babyspeelgoed maximaal 10 stuks, knuffels en puzzels maximaal 5 stuks. Overig speelgoed, spellen, kinderboeken et cetera mag onbeperkt ingebracht worden. 

Alles wat u inbrengt dient eigentijds, schoon en in goede staat te zijn. Kleding en speelgoed welke niet aan de criteria voldoen wordt door ons niet in de verkoop gebracht. Van de opbrengst is 75 procent voor de inbrenger en 25 procent draagt men af aan Stichting Hebbes. Dat percentage wordt door ons gebruikt om de onkosten te voldoen. Het resterende wordt gedoneerd aan een vereniging, goed doel of stichting die zich inzet voor kinderen.

Inbreng van kleding en speelgoed is op zaterdag 18 maart tussen 08.00 en 08.30 uur. De verkoop is op zondag 19 maart tussen 09.00 en 12.30 uur. De entree bedraagt twee euro en kinderen hebben gratis toegang. Uitbetaling en ophalen van niet verkochte spullen is op zondag 19 maart tussen 19.00 en 19.30 uur.

Stichting Hebbes is niet aansprakelijk voor vermiste spullen. Voor inlichtingen (niet voor klantnummers) kunt u mailen naar: Kledingbeurs.hebbes@hotmail.com. Op onze Facebook-pagina kunt u ook meer informatie vinden, zoekterm kledingbeurs hebbes Groesbeek."