Boekenkast. (foto: Bert de Valk)
Boekenkast. (foto: Bert de Valk) Foto: Bert de Valk

Dorpshuis zoekt legpuzzels, boeken- en media

GROESBEEK - In november vorig jaar hield dorpshuis De Slenk een succesvolle legpuzzelmarkt, gevolgd door een goedlopende boeken-, cd-, dvd- en elpeemarkt. Van de opbrengst is een nieuwe geluidsinstallatie gekocht, de oude was hard aan vervanging toe. 

Omdat er heel veel spullen zijn verkocht en het dorpshuis in het najaar weer een grote markt wil organiseren, is het dorphuis naarstig op zoek naar nieuwe boeken en media. "Heeft u thuis nog legpuzzels, boeken, films, elpees  en/of cd’s liggen die u niet meer gebruikt, breng ze dan gerust naar De Slenk.
U kunt de spullen tijdens de openingstijden van De Slenk afgeven of contact opnemen met Resie Meilink (06-23166038); per mail resiemeilink@upcmail.nl. Het dorphuis is gevestigd aan de Reestraat 2 op De Horst.

Dorpshuis De Slenk beschikt over een permanente boekenkast voor de verkoop van boeken, cd’s, films en legpuzzels. "De boeken, cd’s en films kosten een euro en de legpuzzels zijn voor twee euro te koop. De boekenkast is het hele jaar tijdens de openingstijden geopend. Kom gerust eens langs."