Ingezonden brief

Tweede prijswinnaars CV Binnendûr reageren op commotie jury-uitslag optocht Groesbeek.

"Helaas zien wij via de media ineens veel berichten voorbijkomen waarin het een beetje overkomt dat wij slechte verliezers zijn, dat vinden wij jammer, want wij respecteren de uitslag van de jury altijd!. Wat anderen ervan vonden staan wij natuurlijk compleet buiten, we balen er vooral van dat ons prachtige Groesbeek in deze, voor ons allemaal, o zo mooie tijd negatief in het nieuws komt !
We hebben onze tweede plaats gewoon gevierd, onze collega-wagenbouwers direct gefeliciteerd met de eerste plaats en de avond zoals altijd weer heerlijk afgesloten in de SOKtent.
Wij hebben gisteren een fantastische dag gehad en zijn er vooral ontzettend trots op wat we hebben neergezet. Het enthousiasme van het (grote) publiek, die lekker meededen met onze act, alle prachtige reacties, de vele foto’s en video’s, dat is de waardering waar wij het altijd voordoen.

CV Net Uutgebloazen nogmaals gefeliciteerd met jullie eerste plaats en ondertussen ook met die van Beek. We zien jullie in de Bruuk. We drinken er nog een ien de taent, het is tenslotte eindelijk (!) weer echt carnaval.

Een reactie op dit schrijven van een bestuurslid van het SOK
‘Zo kan het dus ook'.