Lotte Fussenich en Joost Jacobs het jonge huisartsenpaar. (foto: Peter Hendriks)
Lotte Fussenich en Joost Jacobs het jonge huisartsenpaar. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Jong artsenpaar neemt
praktijk Peter Füssenich over

GROESBEEK – Sinds enige tijd zijn zij beiden werkzaam in de praktijk in Groesbeek, waardoor zij kennis hebben gemaakt met de praktijk en met de patiënten. Ze zullen samen met Martin Dral het nieuwe team van huisartsen vormen in de praktijk met de nieuwe naam ‘Op De Paap ‘.

Samen met de praktijkverpleegkundigen, doktersassistentes en huisartsen in opleiding vormen ze een jong, maar zeker ook een ervaren en gemotiveerd team waarmee ze goede zorg kunnen leveren.
Na het afronden van hun huisartsenopleiding hebben ze de afgelopen jaren in verschillende praktijken in de omgeving gewerkt. “Het is voor ons erg bijzonder en het voelt vertrouwd om nu in Groesbeek als vaste huisartsen aan de slag te gaan. Wij zijn dankbaar dat wij samen deze uitdaging aan mogen gaan en kijken er erg naar uit.”

Naast collega’s zijn ze ook echtgenoten en ouders van drie prachtige kinderen. Verder houden ze van buiten zijn en zitten graag op de wielerfiets of lopen een rondje hard in het bos.
“Ons doel is prettige laagdrempelige zorg te leveren en hopen op de door de patiënten gevraagde momenten wat voor hen te kunnen betekenen.”
Joost Jacobs en Lotte Füssenich-Jacobs.