Spelersgroep Toneelvereniging Steeds Hoger in Klucht Hotel Hellman. (foto: Hans Jansen van Benthum)
Spelersgroep Toneelvereniging Steeds Hoger in Klucht Hotel Hellman. (foto: Hans Jansen van Benthum) Foto: Hans Jansen van Benthum

Volwassenen 'Steeds hoger' op de planken met klucht: Hotel Hellman

MALDEN - De volwassenen van toneelvereniging Steeds Hoger staan op de planken met de klucht 'Hotel Hellman'. Een klucht van Richard Molenschot.

Hotel Hellman is een eigentijdse, vrolijke en absurde ode aan Fawlty Towers en zit vol intriges en verrassingen. De hysterische hotelmanager bezorgt zichzelf, naast een te hoge bloeddruk, het ene probleem na het andere. Tegengewerkt door zijn Duitse schoonmoeder, zijn naïeve en musical minnende vrouw en de altijd goedlachse, maar over nieuwsgierige buurvrouw probeert hij zijn belachelijk rijke tante in te palmen om geld te investeren. 

Terwijl de hulp probeert te redden wat er te redden valt, maken de gasten er uiteindelijk helemaal een zootje van. Een zuipende acteur en een zijige dokter zijn nog tot daar aan toe.
Met de komst van de voormalig ‘goochelassistente’ van de manager wordt het pas echt chaos. Iedereen verbergt wel iets. Maar hoe lang kun je weglopen voor je verleden? Hoeveel getrouwde mannen geloof je nog? Hoeveel alcohol kan een mens naar binnen werken? En hoeveel geheimen kan je geweten aan?

In hotel Hellman zijn alle personages ervan overtuigd dat zij dat tot het einde der tijden vol kunnen houden. Totdat het eerste lijk uit de kast komt. Letterlijk.

U kunt deze voorstellingen zien op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart om 20.00 uur en op zondag 12 maart om 14.30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 te Malden. 

Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree: 7,50 euro; pinnen kan! Men kan meteen bij de kassa lootjes kopen voor de loterij. Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl.
"Vind ons leuk op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Volg ons ook op twitter: @steedshoger  en Instagram: steedshogermalden."