De viering van 26 februari 2023. (foto: PKN Heumen)
De viering van 26 februari 2023. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Diensten Joriskerk Heumen

HEUMEN - We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten door de week in en vanuit de Sint-Joriskerk van de Protestantse Gemeente Heumen.

De zondagse vieringen beginnen om 10.00 uur. U bent van harte welkom, maar ook bij de activiteiten door de week. Wij zijn gemeente van Christus, gastvrij, eigenzinnig, delen verhalen, liederen, in lief en leed en willen zichtbaar zijn als inspiratiebron voor leven en samenleven voor mensen binnen en buiten de gemeente.

De Protestantse Gemeente Heumen ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Zondagse vieringen worden live uitgezonden via www.pknheumen.nl.

Zondag 5 maart. Op deze tweede zondag van de veertigdagentijd is ds. D.F. Blom uit Cuijk voorganger. De collecten zijn voor Kerk in Actie (Kansen creëren voor jongeren - Bangladesh) en voor de Diaconie. Er is kindernevendienst tijdens deze viering. Jezus gaat een hoge berg op met drie leerlingen en ze ontmoeten oude bekenden. Wij gaan zaaien in potjes en deze versieren! Na de dienst drinken we koffie of thee in de Terp tegenover de kerk.

Taizéviering op 11 maart. Op zaterdag 11 maart is er om 19.00 uur een Taizéviering in de Joriskerk. Deze viering organiseren we samen met de RK-parochie.

Zondag 12 maart. Op deze derde zondag van de veertigdagentijd is ds. D.J. Deunk uit Malden voorganger. De collectedoelen zijn gelijk aan die van 5 maart. Drinkt u na de dienst koffie of thee mee in de kerk? 

Verder… kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel. U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.