Plus supermarkt heeft 25 levensmiddelenpaketten geschonken aan het Pastoraat van Nabijheid Heumen, Overasselt, Nederasselt. Nelly nam de paketten in ontvangst en in overleg met Pastor Yves zijn deze paketten verspreid en op de goede adressen terecht gekomen. De ontvangers waren blij verrast. Mede namens hen bedanken wij Plus-supermarkt Derks voor hun gave aan de plaatselijke dorpsgenoten. Pastoraat van Nabijheid Heumen, Overasselt, Nederasselt.
Plus supermarkt heeft 25 levensmiddelenpaketten geschonken aan het Pastoraat van Nabijheid Heumen, Overasselt, Nederasselt. Nelly nam de paketten in ontvangst en in overleg met Pastor Yves zijn deze paketten verspreid en op de goede adressen terecht gekomen. De ontvangers waren blij verrast. Mede namens hen bedanken wij Plus-supermarkt Derks voor hun gave aan de plaatselijke dorpsgenoten. Pastoraat van Nabijheid Heumen, Overasselt, Nederasselt. Foto:

De Twaalf Apostelen

HEUMEN - Sint-Joris

Zaterdag 11 maart 19.00 uur: Oecumenische Taizéviering m.m.v. New Callenge/Cantorij Sint Joris, Yves Mambueni en Ds. Hermen Kroesbergen.
Gebedsintenties: Hein en Annie Aalders-Janssen Bouwmeester.

OVERASSELT - H.Antonius Abt

Donderdag 9 maart 19.00 uur: Avondgebed
Zondag 12 maart 11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Ceciliakoor, Ton van Balveren.

Gebedsintenties: Frans Hammen; Thé Jacobs en Mientje Jacobs-Beelen; Gerrie van Casteren-Arts; overleden familie Arts van Elst.

NEDERASSELT - H.Antonius Abt

Zondag 12 maart 9.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Mazing Joy, Yves Mambueni.
Gebedsintenties: overleden fam. van Hezewijk-Teijssen; Tiny Derks-Vink; Annie van Eldijk-Derks en Nol van Eldijk; Rie Bruijsten; Johanna Bruijsten.