Fanfare St. Cecilia presenteert: The Sound of Crazy Music

Algemeen

MILLINGEN - Dit jaar belooft 1 april muzikaal op zijn kop gezet te worden door fanfare St. Cecilia, met als thema ‘The Sound of Crazy Music’. 

Tijdens dit concert zal een breed scala aan muzikale klanken ten gehore worden gebracht. Een deel van deze klanken zal u wellicht bekend in de oren klinken, maar dit valt zeker niet voor het hele programma te zeggen. Zo kunt u ervaren dat oude mechaniek niet overbodig hoeft te zijn, korrelgrootte hét verschil kan maken, en er zelfs muziek gemaakt kan worden zonder ook maar één noot te spelen. 

De avond zal (meer dan alleen muzikaal) worden ondersteund door toneelvereniging Zeg maar Pang, rijwielvereniging Juliana, en schutterij OEV1.
In de pauze zal er een loterij zijn, waar u producten van de lokale ondernemers kunt winnen. Kortom, het belooft een avond te worden met gegarandeerd plezier voor jong en oud, die u niet wilt missen.

Het concert start om 20:00 uur in sporthal De Duffelt (Gengske 10, Millingen). Voor meer informatie en kaarten: www.fanfare-stcecilia.nl of Primera Millingen.