Ton Broekmans, links, met rechts lijsttrekker Jasper Kuntzelaers.
Ton Broekmans, links, met rechts lijsttrekker Jasper Kuntzelaers.

Samen sterker met PvdA Limburg

MOOK - Samen met PvdA lijsttrekker Jasper Kuntzelaers gaat ook Ton Broekmans, fractievoorzitter van PvdA Lokaal Sociaal Mook en Middelaar, voor een sterker en socialer Limburg. Jasper Kuntzelaers is al enkele jaren lid van de Limburgse Provinciale Staten. Hij is strijdbaar voor de leefbaarheid in de Limburgse steden, dorpen en wijken. Hij gaat voor een effectieve armoedebestrijding, goede duurzame werkgelegenheid en voor een goed openbaar vervoer.

Ton Broekmans, fractievoorzitter van de PvdA in Mook en Middelaar, ging vol overtuiging in op de oproep van de Limburgse PvdA om ook plaats te nemen op de kandidatenlijst. “Ook de belangen van Noord-Limburg moeten in Maastricht mee wegen. Want onze provinciehoofdstad ligt toch al zover weg van Mook en Middelaar. Daarom is het belangrijk dat ook onze stem doorklinkt in Maastricht”.

Jasper Kuntzelaers komt uit Venlo en ook hij beseft dat er nog heel wat kiezers te winnen zijn boven Venlo. Hij is daarom blij met de ondersteuning door Ton Broekmans. Speerpunten voor Broekmans zijn wonen, onderwijs, sociale zekerheid, de groene omgeving en mobiliteit. De treinverbinding tussen Roermond en Nijmegen, de Maaslijn, vraagt al jaren om verbetering middels elektrificatie.

Het is ook voor veel Noord-Limburgers moeilijk om een fijne eigen woonplek te vinden. “Tijd dat we ons eens beter gaan richten op de woonwensen van de inwoners”. Betaalbare starterswoningen en sociale huurwoningen dus. Meer bouwen voor een of twee persoonshuishoudens. U ziet het: Redenen genoeg om op 15 maart te stemmen op PvdA nummer 1 en lijsttrekker Jasper Kuntzelaers of nummer 13 Ton Broekmans.