KBO Beek-themamiddag over brandveilgheid

BEEK - Donderdagmiddag 23 maart om 14.30 uur in de Spiegelzaal van het Kulturhus van Beek, heeft de KBO Beek een speciale themamiddag over brandveiligheid.

Wij zien in onze maatschappij dat mensen steeds langer zelfstandig thuis (moeten) blijven wonen. Om dat zo veilig mogelijk te kunnen doen, krijgt men deze middag alle uitleg hoe men dat het beste kan doen. 

"De medewerkers van Brandveilig Leven gaan met u deze middag in gesprek over de gevaren in uw eigen omgeving en hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Wij gaan ook in groepjes naar de keuken alwaar u ook belangrijke informatie krijgt over alle gevaren die zich in een keuken kunnen voordoen, deze belangrijke informatie kunt u toepassen in uw eigen omgeving. De bedoeling van deze middag is dat er voor u een veilige leefomgeving onstaat."

Natuurlijk een kopje/thee bij binnenkomst en halverwege ontvangt men nog een consumptie. Natuurlijk is deze middag de KBO Beek-leden gratis. Niet-leden van de KBO Beek betalen 5 euro om deze informatieve middag bij te wonen.