Afbeelding
Foto:

Hier kunnen wij samen blijven

NIJMEGEN - De Orangerie, een begrip in de regio, is omgebouwd tot zorgcentrum Het Gouden Hart Nijmegen. Het voormalige verpleeghuis is omgebouwd tot 64 luxe appartementen voor zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden en echtparen. Zo nodig staat 24 uur per dag zorg klaar.

Samen blijven. Samen kunnen blijven wonen als één van de twee steeds meer zorg nodig heeft. Dat was voor Henk en Elly Bouwman de belangrijkste reden om vanuit een appartement in de wijk Brakkenstein te verhuizen naar Het Gouden Hart Nijmegen. “Helemaal zelfstandig blijven wonen, werd voor ons steeds lastiger”, zegt de 86-jarige Nijmegenaar. “Mijn vrouw (83) heeft een zorgindicatie en loopt met een rollator, ik heb geen indicatie. Bij veel zorginstellingen kom je alleen binnen als je beide een indicatie hebt. Hier hoeft dat niet. Zo voorkomen we, na 60 jaar samenzijn, uit elkaar worden gehaald.”

Het Gouden Hart kent een all-in tarief in wonen en services. Echter voor een aantal appartementen is het mogelijk om een keuze in de aangeboden services te maken. En zo uw eigen pakket samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld zelf blijven koken of toch liever lekker mee-eten? Het is uw keuze. Op deze manier kunnen wij u een pakket op maat aanbieden.

Zaterdag 25 maart open dag

Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Ga naar onze website hetgoudenhart.nl/opendag om aan te melden of bel ons op 085 808 7299.

Het Gouden Hart Nijmegen, Malvert 5004, 6538 DM Nijmegen.