Kinderkleding- en
speelgoedbeurs Millingen

MILLINGEN – Zaterdag 25 maart houdt Stichting Beurs voor een Kind opnieuw een voorjaarsbeurs. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen bezoekers in sporthal De Duffelt aan ‘t Gengske 10 terecht. 

Het aanbod bestaat uit tweedehands speelgoed, voorjaars- en zomerkleding, sportkleding (0-18 jaar) en babyspulletjes. De artikelen, vaak meer dan 12.000 stuks, zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. En dus erg interessant voor iedereen die het een uitdaging vindt om voordelig inkopen te doen. Het entreegeld bedraagt 1,00 euro. Kinderen onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Men mag lege shoppers meenemen om tijdens de beurs te winkelen. Andere tassen zijn niet toegestaan.

De opbrengst van deze beurs gebruikt de stichting om initiatieven voor de Millingse jeugd te ondersteunen. Voor meer informatie over de beurs en de initiatieven kijk op de site www.stichtingbeursvooreenkind.nl.

Wilt u artikelen verkopen? Het is nog mogelijk een nummer aan te vragen!  Om artikelen te kunnen verkopen heeft u een persoonlijk nummer nodig. Dit nummer kunt  u aanvragen door een mail te sturen naar nummeraanvraag@stichtingbeursvooreenkind.nl

Komt u een handje helpen? De organisatie van deze kleding- en speelgoedbeurs brengt veel werk met zich mee. We kunnen daarbij altijd extra hulp gebruiken, vooral op de zaterdagochtend en -middag. Heeft u tijd en zin om te helpen? Stuur dan een mail naar info@stichtingbeursvooreenkind.nl.